Deze ‘once in a lifetime chance’ kost €5 miljoen

Quote Qasteel - Nieuwsbericht

U verhuist dan wel naar Zoetermeer, dat dan weer wel.

Bekijk dit huis op Funda!

Meer privacy is in de Randstad niet te vinden. Wat hier te koop wordt aangeboden, omvat 82.065 m2 perceel met diverse opstallen (waaronder twee vrijstaande woningen en een appartement), gelegen aan een grote waterpartij. Zoiets als dit gaat u nooit meer vinden – werkelijk een ‘once in a lifetime chance’.

Dit unieke project is gelegen aan een prachtig doodlopend landweggetje op de grens van Den Haag / Zoetermeer, in een landelijke omgeving midden in de natuur en aan het water. U waant zich op vakantie terwijl u thuis bent, maar binnen 10 minuten doet u weer actief mee aan de drukte van de stad. De snelwegen naar diverse richtingen van het land of het Haagse centrum zijn op korte afstand gelegen. Vlakbij het landhuis bestaat zelfs de mogelijkheid om met een helikopter te landen. Het hoofdverblijf betreft een prachtig vrijstaand landhuis. De sfeer die het huis biedt, in combinatie met de unieke ligging aan een enorme plas, valt moeilijk in woorden uit te drukken. Het geheel dat te koop wordt aangeboden omvat het volgende:

Perceeloppervlakte : 82.065 m2
Prive plas: 61.310 m2
Woonoppervlakte : 431 m2
Overige inpandige ruimte : 122 m2
Gebouw gebonden buitenruimte : 64 m2
Externe bergruimte : 71 m2
Inhoud : 2.014 m3

Beschrijving van de eigenaar:

Vanuit de Randstad rijdt u door een tunneltje een doodlopende landweg in, die u meteen middenin een rustiek natuurgebied brengt, waar koeien, schapen en paarden deel uitmaken van het decor. U ontdekt vervolgens het volledig omheinde perceel, (hoogte twee meter) voorzien van een camerasysteem, dat via een smartphone is te activeren. De eigenaar verschaft zich toegang via een automatisch hekwerk. Zowel de toegang tot het terrein, de woning als het bijgebouw zijn zonder sleutel toegankelijk dank zij vingerafdruk-technologie.

Het zeventig jaar oude jachthuis en het bijgebouw zijn nog geen tien jaar geleden volledig gerenoveerd en voorzien van veel technologisch gemak: een hoogwaardige
(Bang & Olufsen) muziekinstallatie, volledige internetbekabeling, vloerverwarming, elektrische zonneschermen, HUE-verlichting (‘smart’ verlichting, die in alle kleuren en temperaturen kunnen worden ingesteld, bedienbaar door middel van een app) en op afstand bedienbare gordijnen.

De veranda op de begane grond is ingericht met een comfortabel bankstel, dat is geplaatst onder een elektrische heater. Op deze plek geniet u ook van de apart bedienbare buiten-muziekinstallatie. Op de veranda staat bovendien een zespersoons jacuzzi. Aan de veranda grenst een beschut waterterras van ruim dertig vierkante meter, rondom voorzien van zitbanken. Een wandeling over de steigers biedt toegang tot twee watervlonders, die een mooi beeld geven van het rijke onderwaterleven van de plas waaraan het jachthuis is gelegen.

Deze plas van 65.000 vierkante meter is gemiddeld acht meter diep en er zwemmen honderden karpers en tientallen exotische steuren in. Een fraaie beuk en een treurwilg markeren de oevers van de plas, waar watervogels continu aan en afvliegen. Er leven maar liefst vijf ijsvogels op de plas, een uniek aantal op het totale Nederlandse ijsvogelbestand (100).

De grote oppervlakte van de plas biedt volop mogelijkheden om te roeien of te kanoën. Vanuit het botenhuis brengt een fluisterbootje u desgewenst naar een alleen per boot bereikbare riante visstek 300 meter verderop. U kunt daar desgewenst overnachten in een stacaravan, voorzien van alle gemakken (verwarming, elektriciteit en internet). Onderweg passeert u een eilandje, waar kinderen kunnen spelen, bijvoorbeeld door te kamperen in een boomhut.

Op het perceel is meer dan voldoende parkeerruimte, met elektrische oplaadpunten en een garage met een op afstand bedienbare automatische deur, die plaats biedt aan twee auto’s. Ook het gastenverblijf is volledig ingericht, met een keuken met vaatwasser, een ruime badkamer en B&O-apparatuur.

Niet onvermeld mag blijven dat op het perceel een apart opzienershuis staat, met een garage voor twee auto’s, een grote schuur en paardenboxen. Op dit eigendom zijn bijzondere voorwaarden van toepassing.

Kortom: dit perceel met het prachtige jachthuis met gastenverblijf is geen pompeuze villa, maar een unieke, rustieke verblijfplaats, waar je echt ‘thuis komt’. Een goed onderhouden zeer luxe woning met gastenverblijf, garage en een botenhuis, die van alle gemakken is voorzien, middenin een unieke natuurrijke omgeving, mooi verscholen in de directe omgeving van de Haagse periferie.

    Wenst u meer informatie over het perceel en de verkoopvoorwaarden, dan dient u onderstaand contact formulier volledig in te vullen en te versturen. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

    Achternaam

    Voornamen

    Telefoonnummer

    E-mail